Til forsiden
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Lav store sæbebobler med TUBAN DK

Handelsbetingelser

1. Levering via GLS

I vores system vælger du en pakkeshop i nærheden af din bopæl hvor du kan afhente din pakke.

Leveringstiden er 2-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer, men hvis en vare er udsolgt/udgået, vil du hurtigt blive kontaktet.

2. Betaling

Offentlig institution: Handler du som offentlig institution, så vælger du betaling via EAN fakturering. Institutionens 13 cifrede EAN nummer skal oplyses. Såfremt din kommune kræver, at dit kommunale brugerID skal fremgå af fakturaen udfyldes dette i feltet brugerID ved bestilling

Alle andre: Hos os har du kun mulighed for at betale kontant med kort ved bestilling.

Følgende kort kan benyttes:

  • Dankort
  • Visa kort

Hver gang du laver en betaling over internettet med betalingskort, så skal vi som butik betale gebyrer for håndtering af disse transaktioner. Disse omkostninger bliver opkrævet særskilt frem for at blive lagt oven i varens pris, således at du som kunde altid kan gennemskue, hvad det er, du betaler for.

3. Returret / ombytningsret

Vi yder 14 dages retur- og ombytningsret på købte varer. Varen returneres i original emballage og med alle originale mærkater. Husk at vedlægge en kopi af kvitteringen.

Køber har 14 dage til at meddele os, at købet fortrydes og herefter 14 dage til at returnere den bestilte vare.
Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

(Kontakt os venligst inden du sender varen retur)

4. Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, som betyder at du kan klage over fejl og mangler som produktet måtte have ved købstidspunktet. Ved modtagelsen af varen skal du tjekke om der er fejl og mangler, og er dette tilfældet reklamere inden for 14 dage. Det er vigtigt at du ved en eventuel reklamation medsender din kvittering.

Vær opmærksom på at det er fejl og mangler ved købstidspunktet reklamationen dækker. Fejl og mangler forskyldt ved forkert håndtering af produktet eller anden voldelig brug, er derfor ikke dækket af reklamationen.

 

Webbureau ITTP